BugiNet

Nekritizuji, nepoučuji, vzdělávám

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Tvorba webu
Tvorba webu

Nazdárek vespolek!

Email Tisk PDF

Díky nesmyslným požadavkům ze strany Blogger.com na změnu url BugiNetu jsem se rozhodl odejít od této odnože Googlu a nadále spravovat tento web pomocí některého z volně šířených redakčních systémů.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 22:12 Celý článek...
 

Další změny na BugiNetu

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

Již delší dobu se BugiNet nevyvíjel, proto jsem přistoupil k dvěma malým změnám. Ty větší by měly následovat po přechodu na novou doménu.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 22:10 Celý článek...
 

Čas na změnu

Email Tisk PDF

Možná jste to ani nezaznamenali, ale právě jsem, díky svému příteli a kamarádovi Romulovi, poněkud poupravil vzhled BugiNetu.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 22:09 Celý článek...
 

Navrcholu.cz funguje

Email Tisk PDF

Jak již název příspěvku napovídá, monitoring Navrcholu opravdu funguje. Koukám, že přece jen nějaké ty návštěvy mám. Tož to su opravdu šťastné.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 22:11 Celý článek...
 

Statistiky na TopList

Email Tisk PDF

Jak vidíte z odkazu v pravém sloupci, přihlásil jsem si monitorování přístupů na mé stránky. Podle reakcí několika známých to vypadá, že mám několik desítek přístupů a shlédnutí těchto stránek denně.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 22:11 Celý článek...
 
Více článků...
Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135

Strana 2 z 3

Newsflash

Máme tady nový měsíc. Venku je pěkný vedro a tak se mi tam ani moc nechce. Včera jsem se brouzdal po netu a narazil jsem na nejkurióznější rozhovory mezi dispečery a piloty. Údajně se jedná o opravdové záznamy.