BugiNet

Nekritizuji, nepoučuji, vzdělávám

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home TestLab
Odkazy

Test levné baterie II

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

S menším zpožděním, ale přece jen si na BugiNetu můžete přečíst pokračování uživatelského testu levné baterie pro Motorolu MPx 200 od firmy CPA. Jak tedy dopadlo testování? Opravdu stojí tato baterie za to?

Celý článek...
 

Recenze emitoru záporných částic BIONIC YB-737

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 8
NejhoršíNejlepší 

Zdá se vám, že je vzduch ve vašem bytě těžký? Trpí vaše děti dýchacími problémy či snad dokonce alergiemi na pyly a prach? Pracujete v kuřáckém prostředí a sám jste nekuřák? Možná vám pomůže emitor záporných částic BIONIC YB-737.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 22:04 Celý článek...
 

Zkušenosti s Plextorem

Email Tisk PDF

Nedávno jsem si koupil DVD vypalovačku Plextor PX-740A na Obchůdečku.cz. Podle recenzí docela slušná a s cenou 2042,- už i lákavá.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 22:05 Celý článek...
 

Uživatelský test levné baterie pro MPx200

Email Tisk PDF

Konečně jsem se dostal k tomu, abych zpracoval výsledky svých měření a testů levné baterie CPA 700 mAh, LI-ION pro Motorolu MPx200. Hned na začátku musím upozornit, že tento článek není skutečným testem, protože jsem testoval pouze jednu baterii, nezohlednil jsem vnější vlivy, jako např. teplota okolí atd. a že jsem dále vycházel z uživatelských zkušeností několika mých kamarádů.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 22:06 Celý článek...
 



Newsflash

1) Moje matka mě naučila OCENIT DOBŘE ODVEDENOU PRÁCI: "Jestli se hodláte navzájem zabít, udělejte to laskavě venku právě jsem uklidila!"