BugiNet

Nekritizuji, nepoučuji, vzdělávám

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Info Už i bankomaty?

Už i bankomaty?

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 

Není to zas až tak dávno, co jsme si s kamarády dělali legraci z toho, že až se dostane Windows do lednic tak nebude nic zvláštního vidět na displeji hlášku: "Aplikace ovlcerp.exe provedla neplatnou operaci a bude ukončena", nebo "Chyba systémové knihovny therm.dll" či podobně. Vše se stejným výsledkem - zkažené potraviny vlivem ukončení chladicího procesu.

Samozřejmě, tenkrát to byla jen legrace. Až do té doby, než se na jednom serveru objevila fotografie právě ledničky s nainstalovanými Windows a na displeji bylo jasně vidět BSOD (Blue Screen Of Death). Bohužel jsem ho již nenašel. A potom jsem si koupil mobil Motorolu MPx200 s Windows Mobile 2002 (upgrade na 2003) a jednomu kamarádovi se po určité době objevilo - že neuhádnete co? Ano, BSOD. Sami se můžete přesvědčit.

A poslední, co mě včera dostalo, byla "windowsí" chybová hláška na bankomatu GE Money ve Stříbře na náměstí. Přesně si ji nepamatuju (byly tři hodiny ráno já se vracel domů ze zábavy), ale určitě se to týkalo virtuální paměti. Opravdu jsem netušil, že bankovní úřady svěřily naše peníze do rukou systému tak nestabilnímu, jako je Windows. A to prosím bez urážky. Škoda že již zmíněný mobil Motorola MPx200 nemá foťák. Určitě bych se s Vámi o tento (pro mě zcela nevšední) výjev rád podělil.

A co Vy, mí milí čtenáři? Kde všude jste se již setkali s Windows a jeho chybovými hláškami, popřípadě BSOD?

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 21:54  

Latest News

Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Popular

Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79

Newsflash

Máme tady nový měsíc. Venku je pěkný vedro a tak se mi tam ani moc nechce. Včera jsem se brouzdal po netu a narazil jsem na nejkurióznější rozhovory mezi dispečery a piloty. Údajně se jedná o opravdové záznamy.