BugiNet

Nekritizuji, nepoučuji, vzdělávám

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Info Opět čerstvé zprávy

Opět čerstvé zprávy

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 

Zikovi jdou počítačové hry líp, než jsem čekal. Už dohrál Jazz Rabbit 2, což se mě osobně nikdy nepovedlo. Taky se mu pozoruhodně dařilo v Sipper a Skeeto. Nakonec jsem mu vlastně musel jen pomoct zabít mouchu.

Vypadá to, že nakonec ten byt v Holicích koupíme. Zálohu jsme už složili a vše nasvědčuje tomu, že hypotéku dostaneme bez problémů. Horší to bude se splácením. Ale raději zůstaneme u optimismu.

Kačka je čím dál tím větší protiva. Pořád jen mrčí, brečí a pořád se jí něco nelíbí. Doufám, že z toho co nejdřív vyroste.

V pátek si vezu kolo do opravy. To zase bude pálka. Jenže jezdit prostě musím.

Příští týden mi začíná dovolená. Opět se s rodinkou vypravíme na výlet na Moravu. Tentokrát tam ale s největší pravděpodobností necháme děti a my se vrátíme jen proto, abychom zahájili stěhování. No potěš. Po kolikáté už to v mém krátkém životě bude? Hmm, ano, po páté. Doufám, že naposledy.

Na VSN mi opět vyšel článek. Zatím má dobré ohlasy.

Dodnes se mi ještě nevzpamatoval ten zlomený kotník. Pořád ho mám opuchlý a když ho víc namáhám, tak to bolí. Doktor říkal, že to bude trvat ještě minimálně celou zimu.

Pomalu bych se měl začít připravovat na pokračování testu levné baterie. Prozatím snad můžu prozradit, že to byla dobrá a výhodná koupě.

21. listopadu to bude sedm let, co jsem se oženil. Na to, že se říká, že sedmý rok je kritický, tak musím říct, že pro mě a mou choť to byl naopak roky, kdy jsme se nejspíš našli. Doufám, že na tohle naše malé výročí nezapomenu. Teď mě tak napadá. V té době bychom se měli přestěhovat do nového, tentokrát vlastního, bytu. Skvěle načasované.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 21:55  

Latest News

Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Popular

Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79

Newsflash

Tohle originální blahopřání mi právě poslal můj bratr. Moc mu děkuji.