BugiNet

Nekritizuji, nepoučuji, vzdělávám

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Tvorba webu Další změny na BugiNetu

Další změny na BugiNetu

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

Již delší dobu se BugiNet nevyvíjel, proto jsem přistoupil k dvěma malým změnám. Ty větší by měly následovat po přechodu na novou doménu.

První věc, která se zde změnila, je toolbar Bloggeru na horním konci stránky. Máte tak více možností při prohledávání BugiNetu i jiných blogů pod tímto systémem. Navíc si díky tomuto toolbaru můžete založit svůj vlastní blog.

Na VSN mi byl doporučen proggrámek Last.fm. Velice zajímavá utilitka, pomocí které můžete vysílat vlastní rádio, nebo, stejně jako já, ukázat ostatním, co právě posloucháte. Můžete tak aspoň sledovat, co poslouchám, jakou mám oblíbenou muziku.

Až budu mít trochu víc času, tak začnu pracovat na přechodu na doménu buginet.cz. Bohužel tomu zrovna dvakrát nerozumím, tak to bude chvíli trvat. Ale snad se mi to povede. Jak mám udělat, aby se mi na titulní stránce zobrazoval jen název článku a perex a zbytek článku se objevil až po kliknutí na odkaz?

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 22:10  

Newsflash

Sedí Ježíš na obláčku a hulí travku. Hromy blesky, přiletí Bůh: "Ježíši, ještě jednou mi tady budeš hulit to konopí, tak Tě svrhnu na Zem!".