BugiNet

Nekritizuji, nepoučuji, vzdělávám

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home O BugiNetu

Zeman na známce

Email Tisk PDF

Konečně někdo vytvořil poštovní známku, která by mě přiměla změnit svoje návyky.

Zeman na známce

Takováto známka by mě skutečně přiměla vrátit se ke klasickým dopisům v obálkách a papírovým pohlednicím. Klidně bych si koupil několik aršíků a bombardoval své příbuzenstvo, přátele, kamarády, známé, a dost dobře i neznámé, pozdravy.

Třeba i při takových příležitostech, jako je každodenní cesta do zaměstnání autobusem, nebo úřední jednání na obecním úřadě. Možná byste se dočkali i textu: "Dnes je skvělý den. Venku se sice čerti žení, ale já po dlouhé době nedostal hnačku. No není to paráda?"

Ano, Zemana nepovažuji za svého prezidenta a to přesto, že jsem mu v prvním kole historicky prvních přímých prezidentských voleb na našem území dal svůj hlas.

Aneb: "Lež a nenávist zvítězila nad pravdou a láskou."

Napsáno na základě článku iDnes.cz.

Aktualizováno Pátek, 01 Únor 2013 16:11  

Latest News

Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Popular

Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79

Newsflash

1) Moje matka mě naučila OCENIT DOBŘE ODVEDENOU PRÁCI: "Jestli se hodláte navzájem zabít, udělejte to laskavě venku právě jsem uklidila!"