BugiNet

Nekritizuji, nepoučuji, vzdělávám

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Story
Story

Zážitky z cyklovýletu

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

Konečně se dostávám k tomu, abych vám napsal, co že se mi to tenkrát vlastně stalo.

Celý článek...
 

Den BLBEC

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

Manželka odjela do Pardubic na terapii, tak jsem zůstal doma sám na hlídání dětí. Kdo to neví, tak mám dvě. Syna - 6 let a dceru 17 měsíců.

Celý článek...
 

Sláva Eurotelu!

Email Tisk PDF

Jsem spokojeným zákazníkem mobilního operátora Eurotel již řadu let. Přesněji od roku 1999. Až donedávna jsem využíval předplacených služeb Go, ale někdy v srpnu minulého roku jsem se nechal umluvit k přechodu na paušál. Přesněji řečeno Max Bronz.

Aktualizováno Pátek, 02 Duben 2010 14:06 Celý článek...
 

Vítejte na cizí planetě

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

Tak přesně tohle mě napadá poslední dobou a to čím dál tím častěji. Důvod je jednoduchý. Přestěhoval jsem se do Pardubického kraje. Přesněji do Holic. Už jen to, že jsem koupil předražený byt, který musím sdílet s plísněmi, mokvajícími stěnami a mravenci, mi pěkně cuchá nervy. Nechal jsem se pěkně napálit.

Aktualizováno Pátek, 02 Duben 2010 14:10 Celý článek...
 

Konečně!

Email Tisk PDF

Dnes v 11:51 mi konečně volali z České spořitelny, že převedli peníze z hypotečního úvěru na konto majitele bytu, který jsem tak koupil.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 22:02 Celý článek...
 
Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135

Strana 1 z 2

Newsflash

Tohle originální blahopřání mi právě poslal můj bratr. Moc mu děkuji.