BugiNet

Nekritizuji, nepoučuji, vzdělávám

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home
Zajímavosti


World Jump Day II

Email Tisk PDF

A máme tady první reakce. Jistý člen Czech National Teamu, který se prezentuje pod nickem Duro Kotulic Bunta mi napsal tohle:

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 22:06 Celý článek...
 

World Jump Day

Email Tisk PDF

Na netu se objevila iniciativa World Jump Day, která si vytkla za cíl pomocí synchronizovaného skákání lidí vychýlit Zeměkouli z její staré na novou oběžnou dráhu.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 22:07 Celý článek...
 

Cesta k Plutu

Email Tisk PDF

Možná je, nebo bylo, Vaším snem cestovat vesmírem. Většině z nás se tento sen samozřejmě nesplní.

Je tady ale možnost vyslat k Plutu alespoň své jméno vypálené na CD, které ponese na palubě sonda New Horizons. Stačí se zaregistrovat na těchto stránkách (http://pluto.jhuapl.edu/ecard/sendName_ecard_content.html). Pokud budete chtít, můžete si vytisknout certifikát. Samotná výprava je plánována na rok 2015, tudíž máte dost času.

 
Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135

Strana 2 z 2

Newsflash

Máme tady nový měsíc. Venku je pěkný vedro a tak se mi tam ani moc nechce. Včera jsem se brouzdal po netu a narazil jsem na nejkurióznější rozhovory mezi dispečery a piloty. Údajně se jedná o opravdové záznamy.