BugiNet

Nekritizuji, nepoučuji, vzdělávám

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home
Info

Zprávy informačního charakteru.



Inzerce na VSN

Email Tisk PDF

Dnem 30. října 2005 byla na serveru Vysemnesmíte.cz zprovozněna sekce Inzerce.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 21:54 Celý článek...
 

Už i bankomaty?

Email Tisk PDF

Není to zas až tak dávno, co jsme si s kamarády dělali legraci z toho, že až se dostane Windows do lednic tak nebude nic zvláštního vidět na displeji hlášku: "Aplikace ovlcerp.exe provedla neplatnou operaci a bude ukončena", nebo "Chyba systémové knihovny therm.dll" či podobně. Vše se stejným výsledkem - zkažené potraviny vlivem ukončení chladicího procesu.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 21:54 Celý článek...
 

Říjnové aktuality

Email Tisk PDF

Konečně jsem se vrátil z dovolené. Jelikož jsem ji trávil v oblasti se zanedbatelnou internetovou konektivitou, tak se k aktualitám dostávám až teď.

 

Aktualizováno Pátek, 02 Duben 2010 14:08 Celý článek...
 

Opět čerstvé zprávy

Email Tisk PDF

Zikovi jdou počítačové hry líp, než jsem čekal. Už dohrál Jazz Rabbit 2, což se mě osobně nikdy nepovedlo. Taky se mu pozoruhodně dařilo v Sipper a Skeeto. Nakonec jsem mu vlastně musel jen pomoct zabít mouchu.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 21:55 Celý článek...
 

Prvních tisíc návštěvníků

Email Tisk PDF

Ano, je to tak! Dnes, 22. září 2005, po 122 dnech provozu, kolem jedenácté hodiny, navštívil BugiNet tisící návštěvník! Všem, kteří už BugiNet shlédli nebo shlédnou, děkuji.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 21:56 Celý článek...
 
Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 129 Warning: Illegal string offset 'active' in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/templates/ja_purity/html/pagination.php on line 135

Strana 2 z 4

Newsflash

Tohle originální blahopřání mi právě poslal můj bratr. Moc mu děkuji.