BugiNet

Nekritizuji, nepoučuji, vzdělávám

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Info Aktuality

Aktuality

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 

Koukám, že už jsem sem dlouho nic nenapsal, takže:

Dne 6. srpna 2005 jsme oslavili páté narozeniny mého prvorozeného syna Jana. Chcete vidět jeho dort? Mrkněte se na tento snímek. Schválně - čím chce být můj syn?

Dne 1. září 2005 oslavil BugiNet svých prvních 100 dní! Za tu doby zaznamenal TopList.cz více než 800 přístupů na mé stránky. Jsem rád, že BugiNet stále žije a doufám, že se počet návštěvníků i kvalita příspěvků budou dále zlepšovat ke všeobecné spokojenosti.

Přece jen jsem stihl dovolenou ještě v létě. Dne 1. září jsme odjeli na Moravu a vrátili jsme se 11. září. Počasí se vydařilo, takže jsem vlastně na tom úraze vydělal. Během původního termínu bylo pěkně hnusně.

Ještě k tomu úrazu. Jelikož jsem pojištěný u jisté nejmenované pojišťovny, tak jsem podal oznámiení pojistné události. Pojišťovna mi poslala dopis, ve kterém mi oznámila, že dostanu "velký kulový", protože se na mou diagnózu - pohmoždění končetiny - nevztahuje pojistka. Zavolal jsem tedy jejich jednatelce, že pohmoždění byla pouze prvotní diagnóza a že jsem měl nohu, jak také vyplývá z přiložené dokumentace, zlomenou. Sdělila mi, že si mám tedy písemně zažádat o přezkoumání pojistné události a zároveň s žádostí jim zaslat rentgenové snímky. Zašel jsem tedy za svým doktorem, abych se ho zeptal, zda si mám vyžádat ty snímky přes něj nebo přímo osobně. Doktor se divil, proč to po mě pojišťovna chce, když ví, že je nedostanu a že si je musí vyžádat sami. Zavolal jsem tedy znovu té jednatelce a ta mi s klidem oznámila, že je to přece jasné. Že si je musí vyžádat sami a že jim mám poslat jen tu žádost. Tak nevím, co si o tom myslet.

Dne 19. září jsem cestou do zaměstnání nejspíš definitivně zrušil svoje kolo. Přehazovačka se mi namotala do špic. Kromě toho, že je úplně našrot, tak mi přervala pár nových nerezových špic, popraskala to umělý kolečko mezi špicema a ozubenýma kolečkama (jak se to vlastně jmenuje?) a ohnula mi rám. Bojím se, že už to bude tak měký, že to tu přehazovačku neudrží. Ach jo. Kde teď na rychlo seženu 30k na nový? Ach jo. Letošní sezóna prostě tak nějak proletěla kolem mě. A to jsem měl takové velkolepé plány...

Téhož dne jsem se stal redaktorem a zároveň i moderátorem na fóru VySemNesmíte.cz. To mě tak nadchlo, že jsem pro tento server napsal svůj první článek. Objeví se tam v nejbližší době. Vlastně jsem se tak zároveň stal pisatelem VSN. Já su tak šťastnej!

Doufám, že se mi tentokrát už povede tento příspěvek vložit na BugiNet. Opravdu nemám nervy psát to potřetí. Nevím proč, ale nějak mi to rozhraní blbne.

A to je zatím vše.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 21:57  

Latest News

Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Popular

Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79

Newsflash

Máme tady nový měsíc. Venku je pěkný vedro a tak se mi tam ani moc nechce. Včera jsem se brouzdal po netu a narazil jsem na nejkurióznější rozhovory mezi dispečery a piloty. Údajně se jedná o opravdové záznamy.