BugiNet

Nekritizuji, nepoučuji, vzdělávám

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Info Sportovní den

Sportovní den

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 0
NejhoršíNejlepší 

Konečně jsem začal brát ten cyklistický trénink vážně. Včera na kole, dneska na kole. No jo, jsem amatér. Za dva dny mám najeto pouhých 84 km, ale člověka potěší, že při 101 kg živé váhy, na tom děsném horském kole (Rock Maschine Fantasy), v těch šílených vedrech (tady, na Stříbrsku kolem 30°C) se srdcem, které šlape na pouhých 46% dokáže tuto vzdálenost ujet za 1:52 hod. bez přestávky.

A na co vlastně trénuju? V červenci bych měl vyrazit do Polska se svým otcem a bratrem na 500 km dlouhou tůru. Docela se na to těším. Problém ale je, že jsem doposud maximálně ujel 60 km v kuse a tam to bude okolo 100 km denně. I tak věřím, že to zvládneme všichni tři.

Někdy na konci minulého roku jsem si dal závazek, že letos najezdím minimálně 3000 km. Tento plán plním docela obstojně. Do dnešního dne mám schodek 645 km, což se dá, alespoň myslím, dohnat. Vychází to na 76 km týdně.

Abych nezapomněl. Proč sportovní den? Můj kolega hraje fotbal za FC Motor Záchlumí. Dnes jsem se byl se svým čtyřletým synem podívat na jejich zápas s Borem u Tachova. Ze začátku to nevypadalo nic moc, ale nakonec se z toho vyklubal docela slušný fotbal. Zvítězili domácí (Záchlumí) v poměru 6:0.

Je zajímavé, že vždy, když přijedu na utkání Záchlumí, tak tento tým vyhraje. Ještě dva vyhrané zápasy a začnu s nimi snad jezdit jako jejich maskot. Syn už tvrdí, že "až budu velkej, tak budu hrát fotbal". Byl bych daleko radši, kdyby ho chytlo kolo. Vždyť se mnou ujel i 14 km. No uvidíme.

Aktualizováno Čtvrtek, 25 Březen 2010 21:58  

Latest News

Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Popular

Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79

Newsflash

Tohle originální blahopřání mi právě poslal můj bratr. Moc mu děkuji.