BugiNet

Nekritizuji, nepoučuji, vzdělávám

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Info Volby jsou za dveřmi

Volby jsou za dveřmi

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 2
NejhoršíNejlepší 

Volby jsou za dveřmi. Toho jste si nejspíš všimli všichni podle neskutečného množství propagačních materiálů ve svých poštovních schránkách, billboardů okolo silnic, "krvavých" diskusí v televizi i rádiu. Člověk má tak dosti ztížený výběr. Koho vlastně volit?

Volby

Na zpravodajském webu iDnes.cz byl zveřejněn dotazník Volební rádce, který si klade za cíl pomoci nerozhodnutým voličům ve výběru z našeho politického "smetiště".

Osobně jsem si už vybral jednu politickou stranu, kterou budu volit, a tak mě zajímalo, jestli se do mého výběru tenhle dotazník trefí. Musím říct, že jsem byl z výsledku velmi překvapen.

Dopadlo to úplně jinak:
74% - Unie svobody
66% - KDU-ČSL
61% - ODS
61% - Strana zelených
61% - SNK ED
53% - ČSSD
53% - Nezávislí demokraté
44% - KSČM

Pro porovnání - manželce vyšlo:
48% - ČSSD
48% - ODS
44% - Strana zelených
44% - Unie svobody
40% - KDU-ČSL
40% - KSČM
40% - Nezávislí demokraté
40% - SNK ED

A co vy? Už jste rozhodnutí, koho budete volit? Nebo k volbám vůbec nepůjdete? Také jste znechuceni nechutnými praktikami současného předvolebního boje? Člověk by nevěřil, kam až je dnešní český politik ochoten a schopen zajít.

 

Latest News

Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_latestnews/helper.php on line 109

Popular

Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79 Warning: Creating default object from empty value in /DISK2/WWW/buginet.cz/www/modules/mod_mostread/helper.php on line 79

Newsflash

Máme tady nový měsíc. Venku je pěkný vedro a tak se mi tam ani moc nechce. Včera jsem se brouzdal po netu a narazil jsem na nejkurióznější rozhovory mezi dispečery a piloty. Údajně se jedná o opravdové záznamy.