BugiNet

Nekritizuji, nepoučuji, vzdělávám

  • Zvětšit velikost písma
  • Výchozí velikost písma
  • Zmenšit velikost písma
Home Story Den BLBEC

Den BLBEC

Email Tisk PDF
Hodnocení uživatelů: / 1
NejhoršíNejlepší 

Manželka odjela do Pardubic na terapii, tak jsem zůstal doma sám na hlídání dětí. Kdo to neví, tak mám dvě. Syna - 6 let a dceru 17 měsíců.

Vše probíhalo celkem v pohodě až do chvíle, kdy jsem se rozhodl umít nádobí. Při utírání mi totiž vypadl šuplík z linky. Ulomily se přední částí vrchů kolejniček, ve kterých šuplík jezdí. Rozhodl jsem se tedy pro náhradní řešení. Totiž otočit je, aby nepoškozené zadní strany byly vepředu a šuplík tak aspoň ještě chvíli držel.

Při pokusu o vyšroubování čtyř vrutů jsem narazil na malý problém. Výrobce totiž poněkud zapomněl udělat ony zářezy pro šroubovák do hlaviček vrutů a tím pádem nešly vyšroubovat. Kolejničky jsem tedy opatrně vytrhl. Donesl jsem si slkenici s novými vruty a vysypal je na stůl. Vybral jsem správné vruty a vrátil se k šuplíku.

Najednou se ozvala rána. To moje dcerka shodila ze stolu onu sklenici a ta se rozbila. Seřezal jsem ji (tu dceru) a poslal do pokoje. Při nasazování šuplíků jsem si uvědomil, že dcera stojí za mnou a něco chroupe. Podíval jsem se na ni a zjistil, že jí z horního rtu teče krev. Zeptal jsem se jí, co to chroupe. Vyplivla kus skla z té rozbité sklenice. Opět dostala na zadek a tentokrát jsem ji dovedl do pokoje a zavřel ji tam. Já vím, není to zrovna nejlepší nápad. Po chvíli mi došlo, že mohla nějaký kousek toho skla taky spolknout. Šel jsem teda za ní a pokusil se to z ní dostat. Pořád mi ukazovala na obrázky a vůbec mě nevnímala. To mě naštvalo, tak jsem ji seřval a šel si uvařit kafe, abych se uklidnil. Protože jsem zjistil, že už máme zase ve špajzu vlhko, chtěl jsem dát kafe, které jsem načal, do linky. Přitom jsem shodil a vysypal Čoky (viz obrázek) do pračky.

Coky

To mě už vytočilo. Třísknul jsem s víkem od pračky. Po otevření jsem si všiml, že upadl zobáček, který drží násypník na prací prášek. Nenašel jsem ho. To už jsem se neovládal a třísknul s násypníkem o zem. Co se stane s umělohmotným výliskem si určitě dokážete představit sami. Navíc jsem zjistil, že je prasklé i víko od pračky.

Prostě paráda. Den jak vyšitej. Jsem zvědavý, co mi řekne manželka, až se vrátí z Pardubic.

 

Newsflash

Máme tady nový měsíc. Venku je pěkný vedro a tak se mi tam ani moc nechce. Včera jsem se brouzdal po netu a narazil jsem na nejkurióznější rozhovory mezi dispečery a piloty. Údajně se jedná o opravdové záznamy.